SELFIE LED LIGHT

ZOO MED FAMILIEN.

18405517_10212369865032646_271370000_o

I søndags/ i går, var jeg i zoo med familien – Med min onkel, mor og min kæreste. Vi tog afsted ved 11.30 tiden med bussen. Da vi kom derud fik vi købt billetter til indgangen, som er ret dyrt. Jeg synes at prisen er alt for overdrevet, vi betalte 180 kr. per voksen, så overvej lige hvor dyrt det med fire personer. (Så forventer man også lidt at pengene bliver brugt på dyrene.)

picmonkey-collage-2

Vi startede med at gå lidt rundt og kiggede på flamingo og aber. – Alt det som er starten af indgangen. De har lavet utroligt meget om, man kan gå ind til kænguruerne og flamingoerne (De har lavet små veje, og steder hvor man kan stå i buret) Vi opdaget med det samme at der var ret mange mennesker i zoo og selvfølgelig var det spejdere der gik rundt, da de havde spejdernes dag (tror jeg). Vi fik også set det nye isbjørne hus, men det skuffer mig nok lidt. Der var ikke så meget at se, kun en enkel isbjørn som bare svømmet rundt, mens den anden isbjørn også bare svømmet rundt i det gamle isbjørne bur. Jeg synes godt de kunne have gjort mere ud af isbjørne buret!! Som nogen nok har set i reklamerne så er der kommet et rør hvor man kan gå igennem røret, hvor man kan se isbjørne indefra. men der er ikke så meget plads, især ikke når der er mange mennesker inde i røret! picmonkey-collage-3

 Ellers var det hyggeligt at gå rundt med familien og se det, også fordi jeg har glædet mig til at se hvad de havde lavet om.. + Jeg bliver et lille barn igen, jeg elsker seriøst zoo!  Det var ikke lige det bedste vejr, men vi fik da alligevel nydt det, selvom det var lidt koldt og regnet. Vi fik også frokost der inde. Jeg bestilt en pizza og en sodavand, jeg er ret afhængig af pizza for tiden og det er ikke så godt for mig!! Især når jeg bliver ved med at sige at jeg skal begynde at få mig en sommer body! Men ja det er typisk mig.. Jeg kan ikke lade være med at spise usundt mad.

picmonkey-collage

De har lavet meget om i zoo siden sidst jeg var der og det er også mange år siden jeg sidste var der. Sidst jeg var der, havde de lige lavet elefanternes hus men nu har de også fået lavet en bro over næsehornenes bur som bor sammen med zebraen og andre dyr som de kan leve med.. +som er nabo til flodhestene og selvfølgelig var jeg inde og se den lille flodhest unge som var den sødeste. Vi kom i hvert fald rundt i hele zoo, desværre kunne vi ikke finde pingvinerne, da de var blevet rykket så det var ret skuffende.

picmonkey-collage-4

Vi var også inde i det tropiske rum (som jeg kalder det) med sommerfugle, aber, fugle, skildpadder osv.. min mor var så heldig at der var en sommerfugl som var helt vildt med hende og satte sig på hende..  SLET IKKE JALOUX HER!! Vi fik også set girafferne, som fik mad på det tidspunkt. Vi var helt tætte på dem, da de spiste.. det var så fantastisk at se!billede1

Til sidst var vi også trætte, vi havde været der inde siden klokken 12 cirka til klokken 4.. og hele vores zoo tur sluttede jo selvfølgelig af med at jeg så den sødeste flodhestebamse som jeg ikke kunne modstå, og selvfølgelig købte vi den med hjem- som er den bedste hovedpude og kramme makker når ens kæreste ikke er hos en.
billede2

Mit ansigt siger alt på billedet med flodhesten ‘MOR. SE LIGE HVOR SØD DEN ER’ ( Rebecca 12 år igen) min denim buksedragt kan købes HER 

Andre end mig som elsker zoo? eller er det bare mig som aldrig bliver for stor til zoo og bamser? hah! 
18379150_10212369864992645_150360737_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELFIE LED LIGHT