Julegaver til familien!

Youtube: Bean Boozled with Anne mette.

Hej Bloggen! I dag har jeg været sammen med min veninde som jeg mødt på Olivia bladet for ca. 6-7 år siden og lige siden har vi haft holdt kontakten. I dag beslutte vi os for at lave en Bean boozled challenge, jeg har aldrig prøvet det før – så jeg fattet intet hvad man skulle osv. Men jeg var så heldig at jeg havde Anne Mette til at hjælpe. Hvis i er vilde med de her videoer, så like, del og skriv om jeg skal lave flere til bloggen!

Hvis i vil se mere til min veninde så kan i følge hende her : YOUTUBE

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver til familien!