Terminsprøver: OVERSTÅET!

Velkommen til familien!

blogger123456345678

I mandages fik min mor og jeg en ny familiemedlem! En lille sød kat på 1 år, dem som havde den før kunne ikke have den mere pga de ikke måtte have kæledyr i deres nye lejlighed som de skal flytte ind i snart, så enden skulle den aflives eller så skulle de finde en ny ejer hurtig som muligt!! Nå, men min mor og jeg havde kigget længe på kat og vi havde ikke rigtig fundet nogle som vi blev ‘forelsket’ i, indtil vi så ham! Hans navn er Tiger og er en lille bølle! Jeg kom hjem fra efterskolen i torsdag og allerede nu har jeg fået godt forhold til ham! ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terminsprøver: OVERSTÅET!