OUTFIT OF TODAY!

Tyrkiet

IMG_1166Som i nok læste i mit sidste indlæg, så var jeg i Tyrkiet med min mama, min veninde og hendes mormor.  ( Ligesom en familie for os) Hvert år plejer vi at tag på ferien sammen, men det har vi ikke fået gjort i ca 5 år nu, så vi fik taget os sammen og tog afsted til Tyrkiet. Vi starte med at vi skulle virkelig tidligt op, det endte med at jeg holdte døgner den nat, for jeg kunne ikke sove fordi jeg lå og tænkte på flyturen. Det skal lige siges jeg er flyskræk og det er meget slemt. Nå, Vi kom til lufthavnen og stod på vores fly, det var 4 lange timer for mig. + 2 timers bus til vores hotel, men jeg overlevet det! IMG_1170

 Efter vi kom ned på vores hotel og fik vores værelse, (vores forkerte værelse) vi fik et værelse hvor det var helt nede i den anden ende af hotellet, det var indelukket og mørkt  ude og inde på værelset. Min mor havde bestilt et værelse hvor det lå i små huse! men whatever, vi fik et nyt hotelværelse ved hotellet som var så hyggeligt og stort, plads til 4 personer med balkon og vidunderlig udsigt. De første par dage brugte vi på at slappe af nede ved poolen og stranden. Vi fik masser af drinks og lækkert mad – mums!

IMG_0473Vi var også på en lang tur, hvor vi var oppe i en grotte, vi skulle igennem en masse trapper for at komme op til grotten, vi klaret det! Jeg havde en smule højdeskræk, men jeg tog mig sammen og gik over min grænse. Vi var også ude og se de steder hvor de plantet frugt og grønt. ( det får i at se i min videoen, som også kommer ud) vi slutte så af med at vi blev kørte ind til byen Alanya og fik shoppet en masse. IMG_0495Vi var der nede en uge, så tiden gik hurtigt. Vi fik oplevet en masse og vi fik spist,solet og shoppet en del. Jeg savner det allerede og jeg er parat til at tag der ned næste år igen og der har jeg tænkt mig at tag på flere ture. Men jeg vil gerne indrømme at denne tur var en tur som vi bare skulle slappe af på og nyde solen og prøve at blive brun for en gangs skyld, men jeg gav op -haha.

Som i kan se, så har jeg også lavet en lille vblog, ikke den længste da mange af mine videoer blev slette. Men synes lige i at skulle opleve Tyrkiet med video også. Det er både taget med Canon, mobil og pro Kamera.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY!