NEW IN:

Today is a new day.

IMG_1190
I har nok bemærket at jeg har været væk i et stykke tid og det er der også en grund til. jeg er lige begyndt på efterskole ( mit andet år) så jeg holdte en pause fra bloggen og komme ud og prøve noget nyt, møde nye mennesker og få det bedre. Jeg er super glad for dem jeg bor sammen med, de sødeste mennesker man kunne få på værelset. Lige nu er jeg hjemme fra efterskole, jeg har været langt nede pga. nogle problemer og de voksne på min skole syntes at det var bedst hvis jeg kom hjem i 2 uger. ( laver et indlæg om det) Er også glad for at jeg er kommet hjem og få snakket med min mor om tinge og fortælle hende hvordan jeg rigtigt har det. Nu afslører jeg ikke for meget, men i får et lille hint om hvad jeg skal i morgen. Min mor og jeg har beslutte sig for at jeg må få min anden tatovering i morgen og den har stor betydning for mig og hvordan har jeg det. – Det glæder jeg mig utrolig meget til. På næste lørdag smutter jeg til Tyrkiet med min veninde, hendes mormor og min mor. så det glæder jeg mig også meget til. Jeg har lige haft fødselsdag, så i fødselsdag fik jeg et pro kamera, så det skal med på ferien så jeg kan få en masser videoer og billeder til jer!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: