2017: NYTÅR!

The Australian Bar

15877629_10211182691914060_247024076_o15658062_10211047234127700_733702944_oOverhovedet ikke det flotteste og uheldig billede af mig fra The Australian Bar  (I det mindste ligner jeg ikke en hest på det første)- men ja! For et stykke tid siden fik jeg VIP kort til A-bar og har udnyttet det ret meget. – Lige da jeg var blevet 18, var jeg ret meget på A-bar. Så min veninde og jeg skrev ind til dem ang. vip kort – jeg var så heldig at få det! (blev en lille pige igen) altså med vip kort kan man komme gratis ind og springe køen over – ellers er der ikke andet. men jeg er da stadig glad for det. – så jeg takker A- bar for det fine vip kort. Nu lyder det som om jeg er meget ude og feste den af. men det er ret sjældent – efter jeg har haft ferie, har jeg ikke rigtigt været ude – gemmer på mine penge + jeg skulle nå så meget i julen! jeg føler at julen har været stresset i år eller sidste år som man siger nu. Jeg fik købt min sidste julegave d. 23 og det var også stress på. Hvad fik i lavet i ferien? Jeg var bare hjemme, og slappe af! det havde jeg brug for. + Hvis a bar lyder noget som i gerne ville prøve at tag på/til, så kan jeg stærkt anbefalde at downloade deres app, der er sometimes gratis entré og shots. ( appen hedder A-Bar KBH, den er mørke rød med en sort figur) MEGA GODT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017: NYTÅR!