Jeg har strækmærker.

SE MINE YNDLINGS SKO.

Det er et stykke tid siden jeg købte de her sko. I starten gik jeg ikke så meget i dem, da jeg ikke kunne holde ud at gå i dem, men efter lidt tid begyndte jeg at gå med dem til fødselsdage eller andre arrangementer. Efter det begyndte jeg at gå med dem hver dag. Det jeg elsker ved de sko er, at de ikke er for overdrevet, eller for høje! Men de er fine på et specielt måde. Jeg elsker detaljerne ved dem, især spidsen. Jeg købte dem i butikken star shoes – Som findes på Strøget og Nørrebro. De har virkelig mange forskellige som er billige. Næsten alle mine sko er der fra! 13275554_10209084051689366_1292395182_o.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har strækmærker.