Selvværd nu!

PRAG: 26 marts.

2010-Prag7

Nu smutter jeg snart til Prag med min skole, glæder mig utroligt meget da jeg aldrig har været i Prag før. Vi skal være væk i 10 dage, 2 af dagene bruger vi på at komme der hen og hjem igen. Vi har fået at vide at vi skulle gå ca 15 km hver dag og at vi kommer til at se deres zoologiske have. Vi skal også besøge det gule market.. Så der skal rigtig shoppes ind. Masser af tøj, make up og selvfølgelig gaver til familien. Kan slet ikke vente, er så spændt, men stadig nervøs! Er jeg den eneste som altid bliver nervøs når man skal til et land som man ikke har været før? Andre som har været i prag? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvværd nu!