SELVBRUNER: ST.MORIZ

Pieces: NEW UNDERWEAR.

IMG_0188 IMG_0189/Overdel: HER / Underdel: HER/

For et stykke tid siden var jeg inde og se premiere på magic mike xxl med min mor – FANTASTISK FILM MED MASSER AF CHANNING TATUM, Vil gerne indrømme at jeg savler over ham.. mums mums, jeg kan da ikke være den eneste som synes han er mums eller er jeg det? Nå men da vi kom ind på vores pladser stod der goodiebag til en, som var undertøj fra pieces. EN PIGES DRØM! Er helt vild med farven, den passer perfekt til mig. Undertøjet er populært lige nu så det er altid lækkert at få goodiebag med undertøj i. jeg synes det var en virkelig god film og den kan da ikke blive bedre når Channing er med. Er der andre som har været inde og se filmen? hvad synes i om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELVBRUNER: ST.MORIZ