Youtube: Bean Boozled with Anne mette.

Pensler fra Tiger. 


  
Jeg har lige fået pensler fra butikken Tiger, alle folk kender nok butikken Tiger, der hvor man kan få alt fra børnelegetøj til ting til badeværelset. + det er mega billigt. Jeg er helt vild med Tiger, vil gerne indrømme at jeg køber tit gaver der inde da jeg ikke altid har masser af penge, og man kan sagtens finde gode ting og gaver. De her pensler som jeg lige har fået, var en gave fra min sødeste mor. De her pensler er faktisk utrolig gode, har allerede brugt den ene til mine øjenbryn. Penslerne er utrolig bløde og nemme at håndtere, hvis i er interesseret i at købe dem, så kan de stadig fåes i Tiger, de ligger nede i en lille taske som kan rulles ( hvis det kan siges sådan) jeg kan stærkt anbefale dem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Youtube: Bean Boozled with Anne mette.