Fifty shades of grey

Livet på efterskole!

PicMonkey Collage

Efterskole livet kan både hver hårdt og godt, du oplever en hel masse på 1 år, nye venner, nye eventyr! Mit efterskole år begyndte den 10 aug, snart et halvt år siden! Mine første bare dage starte med at møde nye folk og få alt på plads! Efter det begyndte skolen, alle elever blev samlet i en stor sal, der skulle vi sidde og vente på at vores navne blev kaldt op til de klasser som vi skulle gå i. Jeg blev kaldt op og skulle begyndte i en ( vis klasse ) vis klassen er for dem som er ordblinde eller har andre problemer med dansk, matematik eller engelsk! Da jeg havde gået der ca 2 måneder på skolen fik jeg en dårlig nyhed hjemmefra, min far havde fået hjertestop mens jeg var nede på min efterskole, er jeg den eneste som har prøvet at være på efterskole også der skete noget forfærdeligt med en fra jeres familie eller venner? Nå, men det endte godt, min far overlever og det kan man kun være glad for. Selvom min far overlever, havde min krop stadig ikke kommet over det store ‘chok’ så det endte med at jeg begyndte at tabe mig meget og ikke havde lyst til at spise fordi jeg tænkte så meget! Har i prøvet det? Man tænker så meget at man ikke har lyst til at spise? Efter alt det her blev der kontakte en læge osv. Har fået det meget bedre i dag og går stadig på min efterskole! I dag er der ca. 4 m. Til min efterskole slutter. Der har været oppe og nedture, men sådan er livet jo! Efter jeg er kommet på efterskole er jeg begyndt at blive mere ‘voksen’ i det… Hvis i forstår! Når man er på efterskole skal man klare mange ting selv, stå selv op – ingen mor eller far til vække en. Man skulle også selv kunne finde hjem fra efterskolen og det skal lige siges at der er langt hjem til mig fra min efterskole – næsten 2 timer hjem. Fra Rødby til København.. Det er lidt langt! Det bedste ved min skole er at man er nabo til Lalandia og at du kan træne gratis og bade gratis!

Jeg er glad for jeg valgte efterskole, jeg har fået mig nogle fantastiske veninder/venner, og de dejligste Roomies. Hver dag er en ny oplevelse for mig! selvom der ikke sker det store på efterskolen, er det altid hyggeligt at være sammen med folk 24/7. Da jeg gik i folkeskolen gik jeg tit bare hjem og sov indtil om aften hvor jeg altid var vågen til klokken lort om natten – På skolen skal man allerede være i seng klokken 22:00,  i starten var min krop slet ikke klar til at gå tidligt i seng, så var bare vågen til klokken lort om natten, men nu kan min krop slet ikke klare til at være oppe til klokken 12 om natten mere.. er allerede træt før 10. Nå, men på efterskolen må man jo hellere ikke drikke osv.. så jeg går hellere ikke rigtig til fester mere eller hyggedruk..( Når jeg er hjemme )  eller bare er ude med pigerne mere.. for jeg går ikke så meget op i det mere, vil meget hellere bruge mine fridage der hjemme med familien.. – det skal lige siges at jeg kommer hjem hver anden 2. Så ser dem ikke så tit, som jeg plejet at gøre før!

Har ca. 4 måneder tilbage, så har ikke lang tid tilbage før jeg skal videre. Så lige nu handler de 4 måneder med at jeg skal finde uddannelse og eksamen som snart er her. stress stress stress igen!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fifty shades of grey