øjenvipper!!!

Lightinthebox: T-shirts, Halskæde & Armbånd (Black friday 1)

blogger1234Blogger123Lightinthebox: Der er juletilbud lige nu – op til 80% Du kan få hvad som helst, fra tøj til mobiler til ting du vil pynte op der hjemme! Kan dsv. ikke lige huske hvad tinge koste, da der var tilbud!

ENDELIG! Har vente på min pakke siden jeg fik bestilt den, har virkelig været spændt på at få min pakke og se om jeg kunne passe det tøj som jeg havde køb og heldigvis kunne jeg passe det. Det værste var at jeg fik sendt min pakke hjem til mig selv og det skal lige siges jeg går på efterskole så jeg fik min pakke mens jeg var på skolen, så jeg skulle vente hel uge på min pakke – nok den hårdeste uge i mit liv, især når man har ledt i så lang tid efter de her trøjer og endelig har jeg dem! KAN MAN VÆRE MERE LYKKELIG! Som i nok kan se er det Rihanna på det ene trøje, STOR STOR FAN AF HENDE, så da jeg så den måtte jeg bare købe den med det samme.. TYPISK MIG! Det bedste af det hele at der var tilbud på dem, da det var Black Friday og det skal lige siges det gik lidt lang tid før jeg fik dem, men det kommer også an på hvor tinge er fra! F.eks. Kina, Tyskland osv.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

øjenvipper!!!