Lightinthebox: T-shirts, Halskæde & Armbånd (Black friday 1)

Lightinthebox: Jakke & Cardigan ( Black Friday 2)

blogger123456 blogger12345

Som i nok kan se er det her indlæg 2 med Lightinthebox. Synes det var meget nemmere at dele det op i 2 indlæg. Fik købt mig en Jakke som nok er mere en hyggejakke som man kan have på når man sidder der hjemme en aften med kakao og film. Den er virkelig dejlig og blød og VARM! – vigtigste af alt! Er glad for jeg fik købt den, for så kan jeg bruge den nede på min efterskole når det er vinter som nu! – Vi har næsten ingen varme på efterskole, så det er utroligt koldt om morgnen. Cardiganen fik jeg også lige købt med, har altid godt kunne tænke mig en lang cardigan og nu har jeg en! Før i tiden gik jeg aldrig med cardigan men efter jeg er begyndt på efterskole går jeg meget med cardigan og hættetrøje! #GOFORHÆTTERTRØJER&CARDIGAN

1 kommentar

  • Hi, just wanted to mention, I liked this blog post.
    It was helpful. Keep on posting!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lightinthebox: T-shirts, Halskæde & Armbånd (Black friday 1)