Overdriver jeg med mine læbestifter?

Jeg har strækmærker.

Ja, jeg er en pige med stærkmærker på mine bryster, numse og lår! flover jeg mig over det? Nej. Det er en ting som de fleste piger har, de fleste har det på lår/numse. jeg har det mest på mine bryster dsv. Jeg har lagt mærke til at det er populært at lægge et billede op på instagram hvor man kan se pigernes strækmærker og med en tekst ‘ f.eks. ingen er perfekte eller strækmærker er normale’ Jeg synes det er fedt at folk gøre dette, også med kendte! – Alle piger kan have strækmærker og sådan er det. Men det er jo ikke alle der har det godt med strækmærker og det er da også helt okay. derfor laver jeg dette indlæg da jeg vil vise jer et nyt produkt som jeg har fået. Beauté Pacifique Scars & Stripes – Kender i mærket? de laver også produkter til andre ting. jeg kan stærkt anbefalde det her mærke. Jeg begyndte på Beauté Pacifique Scars & Stripes i går og venter spændt på resultaterne. Igen, det er ikke fordi jeg flover mig over mine strækmærker. Jeg føler for at prøve dette produkt for at se om det hjælper eller ej, og det kunne jo også altid være fantastisk hvis det hjalp og man så kunne anbefalde det videre til andre. Andre der har brugt Beauté Pacifique Scars & Stripes? Hvad synes i om den? (der kommer nok et indlæg om hvad jeg synes om det efter et par dage) – Jeg er jo først begyndt på den nu! Den kan købes her : Beauté Pacifique Scars & Stripes

15369893_10210892855908341_351726090_o 15409791_10210892855668335_807613255_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overdriver jeg med mine læbestifter?