Merry Christmas

Ingen vinterferie til mig! 

Mens i andre har vinterferie, sidder jeg på min efterskole og har projektuge! Lige nu er jeg taget hjem, selvom jeg skulle blive på min efterskole. Men jeg havde mine grunde til at tag hjem!! I torsdag skulle jeg til åbenthus på cph west frisørskole på Nørrebro! Det skal lige siges at vores projektuge handler om vores uddannelse! Så lige nu handler min dage om at komme ind på en skole hvor der er kosmetolog som uddannelse.

Grunden til at jeg ikke har vinterferie er fordi jeg skal til Prag med min efterskole snart, så de har valgt at bruge vores ferie dage på turen til Prag! ‘Ellers får man ikke nok skoledage’ kunne ellers godt bruge lidt ferie! Føler mig så stresset med alt det uddannelse og lektier som man skal nå, har jo ca 4 måneder tilbage på min efterskole! Så det er stress på stress!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry Christmas