Blå bog: Bindernæs efterskole.

Hvorfor har jeg ikke været så meget på?

IMG_8008

/Et billede fra prag w. min bedste ven/

Hey Lovers. De her par måneder har været hårdt og stressende for mig. Har lige afsluttet mit efterskole år, så der fik jeg ikke rigtig tid til at skrive blog. Sorry sorry, i min eksamen tabte jeg min MacBook, så min skærm gik i stykker.. Så igen kunne jeg ikke skrive blog – er så fattig at jeg ikke har råd til at få lavet min skræm.. 6000 kr. Arghhh. Ved godt man kunne bruge mobil, men stadig. I de her bare måneder har jeg også været i Prag, ville skrive et indlæg om det snart. Har i en god sommerferie? Er jeg den eneste som godt kunne bruge noget mere sol?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå bog: Bindernæs efterskole.