Bloggen består af et teenager liv – eller som jeg kalder det teenlife, med masser af oplevelser og eventyr. – følg med hvis i vil vide mere om mit simpel liv.

Mit navn er Rebecca, jeg er 18 år – går på en fantastisk produktionskole KUBA, på grafisk linje. Mit liv er meget simpel, jeg er en person som godt kan lide at være mig selv, hvor jeg bruger flere dage på at være alene og bruge min ensomhed på at male og tag masser af billeder, men det skal jo ikke betyde at jeg er ensom. Jeg nyder også nattelivet og self mine spontane rejser som jeg bestiller i sidste øjeblik. jeg er ikke typen som skriver hver dag på min blog, men folk skal vide jeg bruger flere dage på mine indlægs da jeg de skal være perfekte for mig + jeg er lyddøv, så jeg undskylder på forhånd hvis der er stavefejl. 

Følg mig her.

Tumblr: BeccaEriksen

pinterest: Wonderland