HVORDAN ER DET AT HAVE KORT HÅR?

HVAD HAR JEG I MIN TASKE?

Lad os starte med min mavetaske: I min mavetaske har jeg altid mit kort, buskort, og små mønter.. dem har jeg lagt i de små rum, samt. mine nøgler, tyggegummi og piller (hvis jeg får smerter i mine knogler) I det store rum, plejer jeg at ha’ min mobil, makeup, hårspænder, hårelastikker og læbepomade. Der findes også en lomme bagpå, (det hemmelig rum) Der plejer jeg self at have de ting som vi piger bruger.. i forstår vel hvad jeg mener.. Bind osv.. Perfekt rum til dette.

Jeg bruger en day taske som skoletaske, Og som i kan se, har jeg ikke så mange ting i denne. Jeg har et penalhus, med alle i de praktiske ting som jeg bruger i skole, da jeg går på linjen Grafisk. Jeg har også en bog med, som jeg har med mig overalt. – Jeg skriver alle ting jeg tænker på, eller drømme, negative eller positive ting ned i denne. Ellers er der bare opladere, høretelefoner, powerbank.. og de ting vi piger plejer at bruge.. nogle gang har jeg flere ting med.. F.eks. en ekstra trøje (hvis det bliver koldt), En håndcreme, hårbørste osv.. Jeg har ikke så meget i min taske, kun småting. Hvad har i altid med i jeres tasker? 

17193762_10211756639702396_884381139_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN ER DET AT HAVE KORT HÅR?