Grandma's birthday

Hvad får jeg i adventsgaver?

IMG_0783

IMG_0799Jeg kan allerede sige nu at jeg får ikke 4 adventsgaver, jeg fik 1 og den er jeg glad for. Jeg fik min yndlings parfume Si! Er jeg den eneste som elsker denne parfume? Jeg er rigtig glad for den og vil sige denne gave gælder for 4 adventsgave. jeg går ikke op i at få adventsgaver, det var min mor som kom hjem med den og sagde ‘her er din gave’ jeg var sådan ‘ mor, du behøves ikke at give mig adventsgaver, men jeg sagde selvfølgelig tak og blev glad. Glæder i jer til julen? Jeg er slet ikke i julehumør i år, men håber at det kommer, for jeg plejer altid at være det! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grandma's birthday