Hvad får jeg i adventsgaver?

Gæt hvem som skal til Justin Bieber koncert? 

Lige siden i morges ved 10 tiden, har jeg været spændt på at fortælle jer at jeg skal til Justin Bieber koncert. Mit gamle Justin Bieber fangirl kom lige tilbage inde i mig da jeg havde købt billetterne. Åh! Det her er den 3 Justin Bieber koncert jeg skal til, utroligt at jeg stadig holder fast i ham. Det er vel fordi jeg er helt vild med hans musik og det han laver. Da jeg var lille var jeg stor fan af ham, jeg havde plakater, puder, dyner, håndklæder, trøjer osv. Vil gerne indrømme at det er blevet pakket ned forlængst, da jeg følte for at begrænse min fangirl mood om ham. Men jeg er da stadig fan af ham osv, det er mere ‘ åh han er bare mums og hans stemme’ jeg kan huske da jeg var lille, så var jeg sådan ‘ham vil jeg giftes med og ham er jeg forelsket’ i dag sidder man og tænker ‘hvad fanden skete der for mig den gang?’ Men jeg glæder mig utroligt meget og det sjoveste af det hele at jeg skal dele min oplevelse med min sødeste mor og min veninde (som også var med til de andre koncerter) det skal nok blive hyggeligt, især når min mor skal med! Det ender sikkert med at min mor fangirler mere end jeg kommer til, lad os nu se! Andre som skal til Justin Bieber koncert?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad får jeg i adventsgaver?