Det er okay at være hjemmegående!

FØRSTE GANG JEG KØBER MAKEUP FRA MAC!

13288600_10209084053249405_1066036888_oHey lovers. Troede aldrig jeg skulle sige det, men det er rigtigt! DET ER FØRSTE GANG JEG KØBER MAKEUP FRA MAC, Og hvorfor har jeg ikke købt mac makeup før? Skal jeg være ærlig, så ved jeg ikke hvorfor jeg aldrig har brugt min ‘hjerne’ og købt det før. – Mac har nok ikke fanget mig som andre mærker.. indtil jeg så deres Lip pencil og Lipgloss. Efter kylie jenner er begyndt at lave Lip pencil, lipgloss osv. er jeg blevet helt vild med at gå med læbestift og masser af mørke farver på mine læber! ( Stor fan af kylie jenner) – Jeg ønsker self også kylie jenners produkter og køber det nok snart. Jeg har dsv. intet billede af hvor jeg har det på, men tænker jeg laver et indlæg – hvor i kan se det.  Andre der bruger andre produkter af mac? Hvad synes i om det? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er okay at være hjemmegående!