Ingen vinterferie til mig! 

Fifty shades of grey

 

ER JEG DEN ENESTE SOM HAR VENTE  PÅ DEN HER FILM? Har vente så længe på at den kom ud og det skal lige siges at jeg har set trailer så mange gang – nok fordi jamie dornan er så floooooooot!! min mor skulle ind og se den med hendes veninde – slet ikke jaloux her.. nej nej.. Har sagt til mig selv at jeg venter med at se den indtil den udkommer på nette eller dvd, så kan jeg sidde der hjemme med popcorn og savle over jamie! Er der nogle af jer som har set den? Hvad synes i? min mor var skuffet over den, hun siger det slet ikke er det samme som bogen.  

2 kommentarer

 • Jeg tror ikke en film på nogen måder eller former kan måle sig med bøger, generelt. Jeg har ej heller set den famøse film endnu, venter lidt endnu. Synes dog jeg har læst og hørt forskellige anmeldelser, så jeg vælger at vurderer den selv. Men jeg har høje forventninger til den.

  Louise
  http://livefrasjalland.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Foodfashion by Camilla Pejdal

  Dem som har læst bogen er rigtig skuffede,, men det er jo klart. En bog kan indeholde meget mere end en film. Jeg har ikke læst bogen, og synes at den var god. Havde min mand med i Torsdags og han synes at den var rigtig god. ;b Så ja, det er meget forskelligt, men nok en fordel ikke at samligne filmen med bogen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen vinterferie til mig!