Norge: Første rejse uden mama.

ECCO Walkathon 2016

IMG_0687 IMG_0712 IMG_0714 IMG_0733 IMG_0734

 Sidste søndag var jeg til Ecco Walkathon med min mor og onkel. Det er hvor du vælger at gå 9 – 10 eller 6 km og doner penge til Hjerteforeningen eller sos børnebyerne, Vi valgte at gå 6 km. Jeg havde dsv. problemer med at gå så hurtig ang. min led og knogler, så vi tog det stiller og roligt! Jeg valgte selvfølgelig at doner mine ‘gå penge’ til hjerteforeningen – Da det mindede mig om min far. Utrolig hyggelig dag med familien med masser af energi – Det skal lige siges at, jeg havde været i byen dagen før-  Vi har gået walkathon hver år, så man kan godt sige det er en tradition i vores familie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Norge: Første rejse uden mama.