The perfect sculpt /sunkissed.

BRILLER TIL 8 KR!

17742324_10212002945259881_1268935165_nHAR I SET MINE NYE BRILLER UDEN STYRKE? Som i nok har set mange steder på nettet (især på Instagram) så er de her briller det nye trend. Eller jeg vil ihvertfald sige at det er på mode lige nu.. Jeg har ledt og ledt efter de her briller, for self. ville jeg også være med på det nye trend. Jeg bruger stadig wish, og jeg var så heldig at wish havde de her briller.. KUN til 8 kr + 8 kr forsendelse.. det er sgu’ billigt, synes jeg selv! Hvis du leder efter de her briller – med billig pris, så tag en smut forbi wish. – Kan fåes i sølv og guld.. + det er uden styrke self. Andre som bruger wish? Hvad synes i om wish?

 Mange folk ved at jeg elsker wish.. Hvis i ville se andre ting som jeg har købt på wish, så smut forbi min youtube, hvor jeg har lavet en video om hvad jeg har købt på wish.. Måske brude jeg begynde at lave flere videoer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect sculpt /sunkissed.