Triangl Bikini

Black Crop top

IMG_3754

                   /Sort Crop top: H&M/

Hej bloggen.

Fik lige den her fine Crop top med hjem fra H&M. Det er nok mere en ”undertrøjes form” end en crop top, men for mig er det en Crop top – den viser lidt mave og det synes jeg er rigtig flot! Jeg elsker trøjer som viser lidt mave – sikkert derfor jeg har så mange trøjer som viser lidt mave. Selvom jeg ikke har den flotteste mave, så elsker jeg virkelig at gå rundt i dem! Mange af mine Crop tops er meget luftig i det, -altså ret store i det! Men den her sidder stramt på en og viser ens former! Er jeg den eneste som elsker at gå i Crop top når det er varmt? Uh! Elsker detaljerne og stoffet på den – lige min tøjstil.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triangl Bikini