PRAG: 26 marts.

Blå bog: Bindernæs efterskole.

10348768_840415509367249_1524105742737696724_o

Det fleste som går på efterskole kender nok ordet den ’blå bog’

En blå bog er en bog med elever som har gået på skolen. Elven får en side som der står noget om dem f.eks. ens bommert , kendetegn eller hvem man har scoret. Så hvis man har lavet mange dumme ting eller andet så er man 100 på at det kommer i den blå bog som man får inden man går ud af skolen og det skal lige siges alle på skolen får en bog – så jeg glæder mig sgu’ ikke til at se mine bommert og det bliver nok ikke så fedt når min familie skal læse den. åhh nej.. I den blå bog skal man mange ting, det er jo elevrådet som står for det hele så man kan godt sige de har meget af lave – sammen tid er der jo også eksamen. Så jeg er glad for jeg ikke er i elevrådet puha!

siwogrebecca

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRAG: 26 marts.